mysle,ze smalec jest najlepszy do tego typu ciasta,bo dzieki niemu,ciasto jest gietkie i sprezyste :wink: Ale nie probowalam niczego innego :wink:agamp napisał(a):malalady a musi być smalec w tortilli? czy mozna zastąpić innym tłuszczem...?
:roll: :roll: eeehhh,gdyby nie przypominacz o tym watku,ktory przychodzi mi na maila,nie narobilabym sobie smaka :?Nikita napisał(a):mmmmmmmmmmm zgadnicie co jem :P :D
ja daje cala kostke na szklanke cieplej wody :DJustyśka napisał(a):Robiłam Gyrosa z tortillą. Mąż powiedział, ze rewelacja i kazał mi znowu zrobić. Mam pytanko o tortillę, wyszła mi bardzo twarda i nie dała sie zwinąć, bo się łamała. Moze dałam za mało smalcu? 6 łyzek to jaka część kostki może być :?:
hehe,niezla motywacja;)To ja tez po 21 dniu sobie znow pozwole 8) :lol: :lol:Justyśka napisał(a):To pewnie dlatego bo ja dałam mniej. Moze gdzieś w połowie 6 W sie skuszę i zrobię znowu.
a co z dietka :lol: :lol:Moya napisał(a):Podbijam bo przypomniało mi się o tej sałatce i będe ja robić na piątek. Mniaaaaaaam.
jest na innym watku,zaraz [pszukam i podesle Ci link:)kangurzyca napisał(a):a jaki macie przepis na tego kurczaka w pepsi? szukałam tu na wątku i nie znalazłam a brzmi intrygująco
Powrót do Dieta, kulinaria i przepisy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość