Strona 1 z 1

Raclette

PostNapisane: N sty 11 2009, 20:11
przez dagmar3
czy mieso mam marynowac, czy bez niczego klasc na Raclette, a moze Raclette posmarowac olejem??

Re: Raclette

PostNapisane: Wt sty 13 2009, 17:18
przez Marta77
Ja zawsze dzień przed robieniem raclette marynuję mięso (zazwyczaj piersi kurczaka) w jakiejś fajnej marynacie . Robię ją sama lub kupuję gotową. Zawsze to lepiej kiedy mięsko poleży sobie przynajmniej kilka godzin w lodówce w marynacie. Jest wtedy bardziej kruche, fajnie czuć przyprawy no i odpada smarowanie racletta olejem :wink:

Re: Raclette

PostNapisane: Pt kwi 20 2018, 10:44
przez michalmazur
ja też marynuję, wydaje mi się wtedy bardziej przesiąknięte przyprawami

https://tubidy-mp3-music.fr.uptodown.com/android