To jest Wasze forum. Możecie tu zadawać pytania i wymieniać informacje z innymi Użytkownikami naszego serwisu. Pisanie tylko dla zarejestrowanych użytkowników!
Zawsze kupywalam tzw. jednorazówki elektroniczne za 20 zł!!!!! Ale ostatni zakup to na podczerwień!!!!!!!! Fakt troszke kosztuje bo ok 100 zł,ale jest wart tych pieniędzy!!!!!!!!!!!!! Przykladasz do czoła w ciągu 5 s masz zmierzoną bez stresu i płaczu temperaturę!!!!!!!!!!! Ja mam taki: http://www.allegro.pl/item948755001_ele ... o_4w1.html REWELACJA!!!!!
z tymi termometrami sekundowymi na podczerwień itp...to jest różnie.Ja mam taki ale nie polecam.Nie wskazuje dokładnej temperatury.Pracuje w szpitalu i także mamy taki termometr na odziale.Napisze Ci tak niby mierzymy,ale jak cos się dzieje to wkładamy pod pachę elektroniczny lub rtęciowy,żeby mieć w 100%pewność.Zawsze jest różnica.
Nie należy sie bać zmian, które powodują wyleczenie...
tylko pytanie się nasuwa jedno,jak takim rtęciowym zwykłym termometrem zmierzyć temperaturę u niemowląt? Myslę ze tez ważny jest czas pomiaru,bo jak dziecko się wierci to pomiar też będzie nie dokładny!
ja tez z Gorzowa,a od roku bliżej Kostrzyna n/o .Nie nie znamy się banana-Gratuluje bąbelków(chyba będą bliźniaki?:) Lubuskie górą Fajnie by było watek założyć dziewczyn z lubuskiego,bo troche nas jest
Nie należy sie bać zmian, które powodują wyleczenie...